På tal om skosnören

En gång i tiden var det få som tillverkade träningsskor. Så kom Nike, Reebok och Adidas och vips började hyllorna fyllas med färgglada designade träningsskor.  Men jag undrar, vart tog alla skosnören vägen? Det är dyrt att byta skor hela tiden men ibland är det kul att förnya sig så varför inte med skosnören?

Surf stil

En gång i tiden importerade jag skosnören från Taiwan. Det var under tiden jag hade ett företag med klättring, dykning och skärmflyg. Både klättring och skärmflyg var färgglada aktiviteter som i smak liknade surfarna i Kalifornien. Jag köpte snören i bulk och de sålde som smör i solsken. Jag saknar Quicksilver t-shirts i glada färger som kan matchas  med trendiga skosnören.

Okey okey okey – det får bli vita då. Suck.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.