Paolo pasta promotors

Sprang Paolo Roberto av en slump och det var ett tag sedan vi sågs senast då vi föreläste på Svenska Mässan i Göteborg. För mig är Paolo en äkta fighter som står för sina åsikter även om det går emot strömmen. Som kampsportare vill man se råg i ryggen framför politiska tungvrickningar och  fåfänga. Paolo tillför det förstnämnda enligt min uppfattning. Fajters med väloljat hår som bara pratar magrutor är inget jag ser upp till. Stå upp, bit ihop och ta tag i ditt liv är vad jag fick med mig från kampsporterna (och uppväxten), något jag tror även Paolo fick erfara.

Paolo på Åhléns Roof Top

Paulo är aktuell på Åhléns takterass men även på gång med att öppna ytterligare en restaurang i Hammarby Sjöstad. Myrorna i brallan som han hade en gång har försvunnit, lät han meddela idag. Så kan det vara när ens företag expanderar. Han skriver ju böcker och producerar produkter i en rasande fart dessutom. Inte minst så producerar han pasta.

Paolos Power Pasta

Vi är inte många som törs gå emot den ortorektiska strömmen som bannlyser kolhydrater till förmån för alla möjliga proteinprodukter.  Skönt att träffa en annan fighter som inte bryr sig om skräckpropagandan utan äter pasta för att pasta är gott och kanonbränsle för träning. Proteinpulver är för bantare (min kommentar).

Eloge till dig Paolo för att du står för dina åsikter. 

 

 

Kommentera