Bra KI kurs i prevention

on

Har precis gått en kurs i prevention på Karolinska Institutet. För er som inte känner mig så väl är jag en riktig skolnörd. Jag slutar liksom aldrig att studera. Det finns ju så mycket intressant att förkovra sig i för en som mig som tycker lika mycket om fysiologi som psykologi. Dessutom är det alltid bra att hänga med i vad som händer.

Den här kursen var över förväntan. Jag tycker att lärarna var kunniga, ödmjuka och objektiva vilket är som det bör vara i högre utbildningar (men tyvärr inte alltid är fallet). Trevliga kursare och en ny plattform som var användarvänlig hör och häpna. Sist men inte minst en kursansvarig som kommunicerade rappt och informativt. Bravo KI!

Lärde jag mig något? Självklart. Den som vill lär sig alltid. Eftersom prevention ofta handlar om att förebygga fetma och få människor att träna mer och äta mindre blev jag ett exotiskt inslag. Inte bara för att jag talade om Ortorexia atletika (där man äter för lite och snedvridet samt tränar för mycket) utan för att jag ofta är den enda företagaren bland alla som arbetar inom Landstinget. När man själv undervisar en hel del är det toppen att få vara den som lyssnar så jag vill varmt rekommendera att fortsätta att vara student närhelst man har möjligheten.

En katt bland hermelinerna med andra ord. Eller kanske en tiger ….grrr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.