Filosofisk morgon

on

Lördag med sedvanlig löprunda längst Karlbergskanalen. En hel del joggare trots att jag gick ut relativt tidigt så flåsnivån var osedvanligt hög i spåren. Som vanligt sprang alla i mumiemundering till synes utan att se eller höra annat än i hörlurarna. En österländsk kvinna sa hej när våra blickar möttes vid utegymmet. Ovanligt.

MIN WUSHUHÖRNA VAR UPPTAGEN

Någon låg och sov på min traditionella plats där jag brukar göra mina wushu-rutiner så jag traskade lite längre bort. En fin liten oas vid vattenbrynet med perfekt underlag för att träna på. Men så såg jag plötsligt två sovande änder en meter framför mig och med ens sänkte jag takt och kraft i mina rörelser.

Tai chi rutiner blev det för hela slanten för vem vill störa sovande änder en vacker morgon som denna?

Kommentera