När kameran släcks

on

TV program som innehåller mat och träning är populärare än någonsin. Vi suktar efter kockarnas goda mat och beundrar de som bantar eller tränar som galningar. Ja, jag menar faktiskt att många program innehåller galen träning och gräsliga matupplägg dessutom kan tilläggas.

Först hård och sedan…………………….

Vissa program ger finfina magrutor, ådror som syns och hårda rippade kroppar men vad händer efter det att filmkamerorna släckts?

Jag träffar flera av deltagarna i mitt arbete. Det är sorgligt att se de som börjar hetsäta eller blir deprimerade utan att förstå den fysiologi som gömmer sig bakom lidandet. Hur skulle man kunna förstå när tränarna och kostexperterna själva inte förstått vad man faktiskt utsätter människor för. Få vet att det är själva upplägget som ökat risken för hetsätning utan skyller istället på sin bristfälliga karaktär. Så sorgligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.