Sant eller falskt

Det visste du inte

I slutet av månaden, närmare bestämt onsdagen den 30 maj klockan 17.30 – 18.30  har vi vårt sista föredrag innan hösten drar igång igen. Det kommer att handla om fakta och myter, vårt populära ämne som återkommer då och då. Många undrar och funderar över vad som är sant och vad som är falskt. Den här gången kommer vi att ta lite av vad som sägs i sociala medier och det är en hel del som är ograndskat minst sagt.

Påståenden som du undrar över

Har du läst något påstående om kost, träning eller psykisk ohälsa som du undrar över? Mejla din fråga till info@ylab.com så kanske just din fråga blir besvarad.  Vill du anmäla dig till föredraget eller bara läsa mer kan du göra det här;

https://ylab.com/event-pa-ylab/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.