Ljuv musik för Ortorexia Atletika

on

Fyllda salar med lärare av all dess slag och även studierektor med flera beslutsfattare på plats. Riktigt alerta och taggade grupper lyssnade intensivt på föredragen som hölls i en teorisal som gick i musikens tecken.

Varje gång jag har möjlighet att informera om ortorexins fallgropar och hur man kan identifiera, förstå och inte minst ge stöd åt de som drabbas, känns som ljuv musik. Några till som förstår, några till som kan förebygga, några färre som slipper bli drabbade, Det är vad som gör det värt att kuska runt på olika föredrag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.