Balans och stabilisering inte samma sak

Nu gäller det att vara på hugget för idag har vi uppdaterat hemsidan. Bland annat ligger det efterfrågade föredraget som Anatoli håller om balans och stabiliseringsträning ute nu. Stabiliseringsträning har varit på modet ett tag men många blandar ihop det med balans. Det handlar om helt olika färdigheter som regleras på olika sätt och därmed bör man träna det på olika sätt.

Anatoli har doktorerat inom området och har arbetat med balansträning för gymnaster i Moskva och balansforskning på Karolinska Institutet. När det gäller stabilisering och funktionell träning så var det han som introducerade det i vår PT utbildning i mitten av 90-talet. Kom och lär dig mer om vad, vaför och hur man tränar balans respektive stabilisering.

Läs mer här: 

2 kommentarer Lägg till din

  1. livsledare skriver:

    Åh, det hade varit intressant att lyssna på! Synd att man har lite långt att åka.. Häftigt med övningarna i stegen 🙂💪

    /Susanne

    1. linyvonne skriver:

      Det går fler tåg. Vem vet, kanske i din riktning nästa gång 🙂

Kommentera