Alla går framåt

on

Idag hade jag utbildning för relativt nya kunder med ortorexia atletika. Olika åldrar, olika yrken, olika hemorter men så lika symtom. Den här lektionen känns alltid så befriande att få hålla eftersom det tar bort många av de självanklagelser som så många har.

En spiral som går utför

När man kommer in i en negativ fysiologisk spiral är det ingen mig veteligen som kan ta sig ur det som ser ut som ett fritt fall. Läkare, civilingenjör, nutritionist eller konstnär – man behöver hjälp för att frigöra sig från ortorexins snara.

En sann glädje!

För mig är det en glädje att se när alla går framåt och börjar må bättre. Idag var vi tio personer där vissa var nyare än andra men alla går framåt så det finns hopp. Emma var på plats för att berätta om sin resa från sjuk till frisk och det uppskattas alltid när någon drabbad kan bevisa att man kan bli helt friskt. Emot den allmänna uppfattningen att mat- och träningsberoende är något man alltid bär med sig. Så är det inte – vi har så många levande bevis.

Bra jobbat idag alla ni som var med och kämpar för att få tillbaka era liv! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.