Bränna fett till Blåkulla

Hur många är det som inte kan tillåta sig själva eller sina barn att få ett traditionellt påskägg i år kan man undra. Det är ju inte mycket i ägget som inte innehåller socker och jag funderar på hur alla överlevt dessa påskägg tidigare? Visst kan man ha nötter och broccoli i ägget men hur kul är det?

Tjock av socker

Det märkligaste av allt är att man verkar tro att man blir tjock av godis men det är ju faktiskt kalorierna som räknas som har betydelse. Så i med naturgodis om du vill men du lär inte få i dig mindre kalorier. Personligen vill jag ha mitt påskägg som det brukar vara. Jag gillar inte äggen utan vill helst ha skumgodis och salta saker. Det salta är ju dystert till färgen så det får bli lite andra färgglada saker som geléhallon och annat som piffar upp.

Kvast till Blåkulla

Hoppas att det kommer lite påskkärringar också för jag skulle gärna vilja åka till Blåkulla. Men det är klart, man bränner ju inte så mycket när man flyger kvast så jag kanske borde springa med kvasten över huvudet istället. Lite som snabbmarsch med vapen typ. Det borde dra en del energi….

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.