Promenera med mig

on

Att promenera är en njutning eller med andra ord promenader är inte ett måste eller en förutsättning för att få äta. Många talar om att se helheten men vilken helhet tar flåsande i ångest i beaktande? Sorgligt nog en vardag för många med #anorexia och i vissa fall även #ortorexi.

ATT promenera är att uppleva

Att promenera för att avverka kilometer efter kilometer men proppar i öronen för att förtränga hur tråkigt det är så långt ifrån helhet man kan komma. I alla fall när det gäller helhetshälsa som innefattar både god fysik och psykiskt välmående. Det är bra för både kropp och själ att gå men själva upplevelsen kommer av att man har tid att se sig omkring. Natur som stadsmiljö så har den alltid något att erbjuda. Väggar och fönster talar till oss så ta mitt råd; strunta i kaloriräkning och gläd dig istället åt vad du ser, hör och känner.

Följ med mig på en promenad i vackra Sitges

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.